Aquest diumenge, Fira del Motor, amb exhibicions de motos i l’espectacularitat del trike infantil i del drifting

Aquest diumenge, 27 d’octubre, Inca acollirà la tradicional Fira del Motor (de 10.00 a 19.00 hores), un esdeveniment que s’ha convertit en habitual a les Fires prèvies al Dijous Bo. La Fira del Motor serà, un any més, una de les “estrelles”, en aquest cas, de la Fira de l’Oci i l’Esport, en la qual Inca viurà immersa aquest cap de setmana.

D’entrada, a l’avinguda Jaume I -darrera del camp del Sallista-, a partir de les 9.00 hores,  s’habilitarà un circuit de MOTOCRÒS per a totes les categories i hi haurà també una exhibició de COTXES 4 x 4 EXTREM. Renou de motors i emocions fortes.

En el carrer del Comerç, de 10.00 a 19.00 hores, hi haurà una exposició dels ja mítics R5 GT Turbo, mostra que haurà obert el dia anterior -dissabte-, també d’11.00 a 19.00 hores. En el Quarter General Luque, a partir de les 10.00, mostra de tractors, cotxes clàssics, food trucks i zona infantil.

A més de les habituals exposicions de vehicles de tota mena i la venda de complements, la Fira del Motor englobarà, també aquest diumenge -11.00 hores-, a la Gran Via de Colom, la presentació de la XXI edició del Ral·li Dijous Bo, que es disputarà entre el 8 i l’11 de novembre.

Una de les activitats amb més “ganxo” serà, sens dubte, l’EXHIBICIÓ I CONCURS DE DRIFT, a càrrec d’Agroracing i la FAIB. El drifting o drift és un estil de conducció de vehicles que consisteix un un sobreviratge, és a dir, derrapar de manera que el vehicle formi un angle amb la direcció de moviment. És un esport per a experts i genera gran diversió entre el nombrós públic que sol assistir a presenciar les evolucions dels pilots. La Ronda de Migjorn acollirà aquest esdeveniment, un dels més esperats aquest diumenge.

Inclosa dins de la Fira del Motor, també aquest diumenge -de 10.00 a 19.00 hores, a l’avinguda del General Luque -tram comprès entre els carrers de Jaume Amengual i Vicenç Ensenyat- s’efectuarà una EXHIBICIÓ DE MOTOCICLISME I ESCOLES, amb la participació de 100emocions i la Federació Balear de Motociclisme. Així mateix, hi haurà trial indoor elit, l’escola off road FBM, l’escola Lorenzo Competición, l’escola de conducció Aip i una exposició de motos de competició.

També aquest diumenge, en un altre indret -carrer de Jaume Armengol-, d’11.00 a 19.00 hores, es farà realitat el Circuit Infantil Trike Park. Els tricicles de derrapatge o trikes són tricicles en els quals el pilot va recolzat i que s’utilitzen per practicar esport d’inèrcia. Aquestes màquines tenen en la seva part posterior dos pneumàtics dins d’un recobriment en PVC d’alta pressió i en el front té accessoris de bicicleta. Espectaculars.

 

 

 

 

 

X