Aquest dimarts es presenta el Dijous Bo 2019 després d’una Fira de l’Art amb 35.000 visitants

L’impressionant estudi Can Monroig (carrer de Can Valella, 22) acollirà aquest dimarts  (12.00 hores) la presentació oficial dels actes previstos per a la celebració del Dijous Bo 2019, que tindrà lloc dia 14 de novembre. A partir d’aquest divendres dia 8, arrencarà la setmana gran d’Inca, amb la lectura del pregó a càrrec de la presidenta de Quely, Paula Domenech.

Dimecres, el batle Virgilio Moreno i una representació municipal de l’Ajuntament d’Inca visitaran la seu del Govern de les Illes Balears i la del Consell de Mallorca per convidar les autoritats i, per tant, a tota l’illa, a participar en els actes del Dijous Bo.

D’altra banda, segons fonts oficials, la Fira de l’Art, la tercera i última fira prèvia al Dijous Bo celebrada el passat cap de setmana (divendres, dissabte i diumenge), va resultar un èxit quant al nombre de visitants. Els números parlen de 35.000 visitants, una xifra realment extraordinària. Només Creativíssim, el Saló de Manualitats i DIY, va rebre 5.000 visitants en els seus dos dies d’obertura (dissabte i diumenge). Creativíssim va ser la gran novetat d’aquesta fira i va oferir exposicions, venda i tallers creatius infantils i per a adults. El seu acolliment va desbordar totes les previsions.

La Fira de l’Art va instal·lar fins a 154 estands, repartits en les diferents modalitats anunciades: Barri dels Artesans, Fira Vegana, mercat medieval, etc.  Les previsions a curt termini anuncien que també el mes de novembre estarà ple d’activitats a Inca.

X