Aquest dimarts es presenta el Dijous Bo 2019 després d’una Fira de l’Art amb 35.000 visitants

Last updated:

L’impressionant estudi Can Monroig (carrer de Can Valella, 22) acollirà aquest dimarts  (12.00 hores) la presentació oficial dels actes previstos per a la celebració del Dijous Bo 2019, que tindrà lloc dia 14 de novembre. A partir d’aquest divendres dia 8, arrencarà la setmana gran d’Inca, amb la lectura del pregó a càrrec de la presidenta de Quely, Paula Domenech.

Dimecres, el batle Virgilio Moreno i una representació municipal de l’Ajuntament d’Inca visitaran la seu del Govern de les Illes Balears i la del Consell de Mallorca per convidar les autoritats i, per tant, a tota l’illa, a participar en els actes del Dijous Bo.

D’altra banda, segons fonts oficials, la Fira de l’Art, la tercera i última fira prèvia al Dijous Bo celebrada el passat cap de setmana (divendres, dissabte i diumenge), va resultar un èxit quant al nombre de visitants. Els números parlen de 35.000 visitants, una xifra realment extraordinària. Només Creativíssim, el Saló de Manualitats i DIY, va rebre 5.000 visitants en els seus dos dies d’obertura (dissabte i diumenge). Creativíssim va ser la gran novetat d’aquesta fira i va oferir exposicions, venda i tallers creatius infantils i per a adults. El seu acolliment va desbordar totes les previsions.

La Fira de l’Art va instal·lar fins a 154 estands, repartits en les diferents modalitats anunciades: Barri dels Artesans, Fira Vegana, mercat medieval, etc.  Les previsions a curt termini anuncien que també el mes de novembre estarà ple d’activitats a Inca.

X