Antònia Maria Sabater: «Hem volgut oferir espectacle i innovació»

La regidora de Fires, Dijous Bo i del Museu del Calçat i de la Pell, Antònia Maria Sabater, ha valorat molt positivament el cartell de les Fires d’Inca d’enguany. La regidora ha explicat que la pretensió de l’Ajuntament ha estat oferir una mica d’espectacle i innovació a tots els visitants i inquers. En aquest sentit, ha remarcat que s’ha «volgut tenir clara la importància de mesclar la tradició amb innovació».

Respecte a la programació, Sabater ha destacat que «hi ha moltes novetats», però que també «s’ha seguit amb la línia de l’any passat, encara que hem seguit ordenant-les». En aquest sentit, ha explicat que «hi ha activitats i esdeveniments nous a gairebé tots els costats».

De la Primera Fira, dedicada a la terra, la regidora ha destacat la Fira de Cases Regionals, la Mostra de Salut i Ecologia o la Mostra de Ca de Bestiar, entre altres. De la Fira de l’Oci, Sabater ha recordat que es tracta d’un cap de setmana dedicada principalment als joves i nins, basant-se en la tecnologia i els jocs. Finalment, de la Fira de l’Art ha assenyalat el mercat medieval, la Cuines del Món i l’art emergent que omplirà els carrers de la ciutat.

X