Antoni Serra: «És la Trobada de pintors més antiga de les Balears»

El president de l’Associació de Veïns del barri des Blanquer (Inca), Antoni Serra, ha assegurat que la XXVII Trobada de Pintors de l’AV Es Blanquer és la més antiga de les Balears: “És un orgull organitzar-la perquè l’hem vist néixer, créixer i consolidar-se”. Serra ha afegit que “efectivament actualment sumem 27 edicions, xifra que ens converteix en la trobada de pintors més longeva de Balears. En el passat ocupàvem la tercera o la quarta posició, però actualment s’han interromput altres trobades com la de sa Pobla, mentre que la nostra se segueix organitzant any a any”.

La present edició de la Trobada de Pintors té, a més, una exposició de fotografies antigues d’Andreu Quetglas, director del setmanari Dijous. Ell ha aportat fotos de la I Trobada de Pintors i imatges antigues de la barriada.

A la XXVII Trobada de Pintors de l’AV Es Blanquer s’exposen obres d’uns quaranta pintors de totes les nacionalitats: “Estam oberts a rebre obres de qualsevol nacionalitat. Tenim les portes obertes a tots”, va recordar Serra. A més, va incidir que “tenim més pintors que obres, ja que alguns no han pogut exposar perquè no les han acabat”. Segons el president de l’Associació, principalment es mostren “quadres de paisatges i alguns retrats”.

Per altra banda, cada any el conegut escultor Joan Cunill, resident a Petra, aporta diverses obres que afegeixen un component més a l’exposició, que romandrà oberta des d’avui i fins a la celebració del Dijous Bo.

Antonio Serra també aporta una obra a l’Exposició.
X