Antoni Gran i Marga Ferragut guanyen la V Cursa de sa Galleta

Antoni Gran Sánchez (Club Amistat Fisio Planet) en homes i Marga Ferragut Mir (Club Nova GYM) en dones han estat els guanyadors absoluts de la V Cursa de sa Galleta disputada aquest dissabte a Inca. L’organització de la prova ha estat responsabilitat del club de muntanya Matinam x Somiar, l’Ajuntament d’Inca, l’Associació de Comerciants de la capital del Raiguer i Servibroker. La competició ha estat un dels actes destacats del començament de la Fira de l’Oci que se celebra aquest cap de setmana.
La sortida i l’arribada s’han duit a terme a la plaça de bous i la distància del recorregut ha estat de 6.300 metres. També hi ha hagut curses de nins al carrer d’Antoni Maura.
En homes, per darrere Antoni Gran (0:18:01) ha entrat Alberto Mangas Aveleira (0:19:21) (Club Vino De Toro Caja Rural) i el tercer ha estat José Miota Ibarra (0:19:21) (Club Trischoll Cuenca).
En dones, per darrere Marga Ferragut (0:23:11) han entrat Irene Portillo (0:23:12) (Club Atletisme Inca-GardenHotels) i Rosa Riera (0:24:45). Un total de 232 corredors han prest part a la cursa d’adults.
El lliurament de premis s’ha desenvolupat a la mateixa plaça de bous en un ambient esportiu i de festa. Les autoritats locals han assistit a l’acte. Hi ha hagut premis per als tres primers classificats de cada categoria i medalles per als atletes més petits.

 

X