Alta cuina en miniatura al Claustre de Sant Domingo

L’Ajuntament i Chefsins presenten “Peccata Minuta”, la ruta de tapes gourmet on set dels millors xefs de Mallorca oferiran les seves creacions. El proper diumenge el Claustre de Sant Domingo tornarà a esdevenir un punt de trobada gastronòmica en el marc de les Fires d’Inca. Set dels millors xefs de Mallorca es donaran cita en aquest emblemàtic espai per oferir algunes de les seves millors creacions en format miniaturitzat. Es tracta d’una ruta de tapes gourmet denominada “Peccata Minuta” organitzada per Chefsins en col·laboració amb l’Ajuntament d’Inca. Entre les 12 i les 16 hores tots els assistents, per només 2,5 euros la ració, podran menjar plats elaborats per cuiners de renom com Santi Taura, Joan Marc, Tomeu Torrens, Marga Coll, Maria Solivellas, Cati Pieras i Andreu Genestra. Les entrades es vendran el mateix dia a la taquilla del Claustre de Sant Domingo. El menjar estarà acompanyat per la cervesa artesana de Beer Lovers i els vins de les bodegues inqueres Son Bordils.

El batle, Rafel Torres, ha presentat aquest esdeveniment gastronòmic acompanyat per la regidora de Promoció Econòmica, Rosa Tarragó, pels organitzadors i per la majoria dels cuiners participants. Torres ha destacat que aquest esdeveniment és un exemple de l’enfocament diferent que s’ha donat enguany a les Fires i del contrast entre la tradició i la modernitat. En aquest sentit ha recalcat el fet que s’usin productes de Mallorca de tota la vida per elaborar unes receptes totalment innovadores. Tots els presents han coincidit en el fet que aquests actes serveixen per promocionar l’alta gastronomia que es fa a la nostra terra i que té un nivell altíssim gràcies a cuiners creatius, formats i amb talent.

Descarrega’t les tapes AQUí:
Peccata Minuta Tapes

X