Activitats i mostres programades per al darrer diumenge de Fires

Avui se celebra l’últim diumenge de Fires a Inca amb les corresponents activitats i esdeveniments programats per a la Fira de l’Art. El temps previst per a la jornada és de sol amb núvols i temperatures agradables, perfecte per sortir a caminar pels carrers de la ciutat a gaudir d’aquesta darrera fira.

Durant tot el dia, de 10 a 20 hores, a la plaça del Mercat Cobert, s’instal·larà una Fira Vegana, a la qual s’oferiran menjar i productes en els quals no han estat utilitzats animals. D’altra banda, al matí, d’11 a 13 hores, es realitzarà una nova pokequedada de Pokémon Go, i a les 12 hores se celebrarà la tradicional missa concelebrada en memòria de les dones sabateres de la comarca.

A la tarda, està previst que es realitzi una altra pokequedada de 16 a 18 hores, un concert a les 18 hores a la plaça de Santa Maria la Major a càrrec de Kronos Jazz Quartet i una exhibició de ball de saló i en línia amb Jaume Soler, a les 19.30 hores a la plaça del Bestiar.

Els inquers i visitants trobaran també oberts durant tot el dia el mercat medieval d’Inca, el mercat del Barri dels Artesans, la mostra Cuines del Món i el Rata Market, un mercat amb productes de disseny i artesania.

X