Acabades les Fires, Inca ja mira cap al Dijous Bo

Punt i final a les tres Fires prèvies al Dijous Bo. En el seu moment, la Fira de la Terra va donar pas a la de l‘Oci i l’Esport i aquesta va cedir el testimoni a la Fira de l’Art, que va tancar les seves portes aquest diumenge. Ara, tots els esforços se centren a preparar les activitats per celebrar un Dijous Bo -dia 14 de novembre- que, un any més, estarà, sens dubte, a l’altura de les festes més destacades de Mallorca.

Tant des de l’Ajuntament com des de les empreses privades ja estan movent els fils perquè les activitats del Dijous Bo 2019 es desenvolupin amb la mateixa normalitat amb la qual han transcorregut les Fires. Inca ha registrat una gran afluència de visitants i els comerços locals s’han vist beneficiats per aquesta temporada alta tan especial que la ciutat viu, cada any, per aquestes dates.

La Fira de l’Art ha conclòs -les fotografies pertanyen a alguns moments puntuals de l’edició d’aquest any-, en la qual Rata Market,  Creativíssim, el Barri dels Artesans, les cercaviles, les mostres per a col·leccionistes, la Fira Vegana i les parades de tota mena de productes locals i forans han estat, entre altres, punts d’interès per als habitants i transeünts d’Inca.

Però això no s’atura. Falta una setmana i mitja per al Dijous Bo. Inca segueix oberta a la festa.

 

X