Quinze bodegues mallorquines participaran en la quarta edició de la Nit del Vi

La solidaritat i el tast de vins són els dos principals punts sobre els quals gira la IV Nit del Vi a Inca, que se celebrarà el pròxim dissabte, dia 19 d’octubre, de les 18.30 a les 22.30 h, a la Fàbrica Ramis. Quinze bodegues d’arreu de Mallorca participaran en aquest esdeveniment solidari a on es podran tastar més d’un centenar de vins de la terra i que enguany es farà a favor de l’ONG Sonrisa Médica.

La presentació s’ha celebrat avui a la Fàbrica Ramis i ha comptat amb la presència del batle d’Inca, Virgilio Moreno; el president de Petits Cellers, Guillem Vicens; la presidenta d’Activa’t Inca, Mar Nicolau; i el president de l’ONG Sonrisa Médica, Guillem Morlà, entre d’altres.

La IV Nit el Vi d’Inca tendrà lloc el pròxim dissabte i amb ella es dona, tradicionalment, el sus a les Fires prèvies al Dijous Bo. El donatiu per a l’entrada és de 15 euros i inclou un descompte de 5 euros per a la compra de vins. A la Nit del Vi es podrà fer un tast de més d’un centenars de vins amb l’objectiu de donar a conèixer la producció dels petits cellers de Mallorca.

Les bodegues que hi participen són: Mortitx, Antonio Nadal Ros, Can Axarell, Conde de Suyrot, Bodega AVA, Jaume de Puntiró, Oloró, 7103 Petit Celler, Son Juliana, Bodegas Munar, Can Vidalet, Karretània, Blanca Terra, Son Bordils, Butxet.

La Nit del Vi d’Inca és una iniciativa conjunta de l’Associació Activa’t Inca, Petits Cellers de Mallorca i Pimeco; té el suport i patrocini de l’Ajuntament d’Inca, la Direcció Insular de Foment de l’Economia Local i Peugeot Inca.

X